Αρχική Σελίδα :
FAQs

1Πως παράγονται τα ζυμαρικά;
2Ποιά είναι τα συστατικά των ζυμαρικών;
3Ποια είδη ζυμαρικών υπάρχουν;
4Ποια είναι η διαθρεπτική αξία των ζυμαρικών;
5Τι είναι το σιμιγδάλι;
6Τι είναι οι υδατάνθρακες;
7Πώς διατηρούνται τα ξηρά (μη μαγειρεμένα) ζυμαρικά;
8Πώς μαγειρεύονται τα ζυμαρικά;
9Υπάρχουν κάποια σχήματα ζυμαρικών που ταιριάζουν περισσότερο με μια σάλτσα από κάποια άλλα;
10Ποια η διαφορά μεταξύ συμβατικών ζυμαρικών και ζυμαρικών βιολογικής γεωργίας; / Γιατί να προτιμήσω βιολογικά προϊόντα;
11Υπάρχουν κάποια ζυμαρικά που προτείνονται για τα παιδιά;
12Σχετίζεται η κατανάλωση ζυμαρικών με την αύξηση βάρους ή την παχυσαρκία;
13Παχαίνουν τα ζυμαρικά;
14Τι είναι η γλουτένη;
15Μου αρέσει να τρώω ζυμαρικά, αλλά έχω δυσανεξία στη γλουτένη. Υπάρχει κάποιο προϊόν που θα μπορούσε να υποκαταστήσει τα ζυμαρικά;
16Τι είναι η κοιλιοκάκη;
17Τι είναι τα GDAs που αναγράφονται στις συσκευασίες;

Ηλιομαγειρέματα...

Φιδές με ζαμπόν και αρακά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ξεπαγώνουμε τα τρόφιμα στο ψυγείο και όχι κάτω από τρεχούμενο νερό.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.