Αρχική Σελίδα :
FAQs

14. Τι είναι η γλουτένη;

 Ως "γλουτένη" νοείται ένα πρωτεϊνικό συστατικό του σιταριού, της σίκαλης, του κριθαριού, ή των διασταυρωμένων ποικιλιών και παρα-γώγων τους, στο οποίο ορισμένα άτομα παρουσιάζουν δυσανεξία και το οποίο είναι αδιάλυτο στο νερό και σε διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0,5 Μ (κανονισμός ΕΚ 41/2009 20 Ιανουαρίου 2009)

Επιστροφή στα FAQs

Ηλιομαγειρέματα...

Φιδές με ζαμπόν και αρακά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Κλείνουμε τη βρύση για όσο χρόνο βουρτσίζουμε τα δόντια μας.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.