Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Απολαυστικά :
Τρομπέτες με καρύδι,μαϊντανό και γκοργκοντζόλα

Υλικά:

500γρ. Τρομπέτες 'ΗΛΙΟΣ'
2 φέτες ψίχα ψωμιού 'ολικής αλέσεως'
200ml γάλα
225γρ. καρυδόψιχα
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη)
125γρ. τυρί γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ σε κομματάκια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
100γρ. γιαούρτι
6 κουταλιές φρεσκοκομμένο μαϊντανό
αλάτι και πιπέρι κόκκινο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ΟC.

Αφήνουμε τη ψίχα ψωμιού μέσα στο γάλα μέχρι να το απορροφήσει.

Καβουρδίζουμε για 5’ τη καρυδόψιχα στο φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει.

Χτυπάμε στο μίξερ το ψωμί, την καριδόψιχα, το σκόρδο, το τυρί και το ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν κρέμα.

Μεταφέρουμε τη κρέμα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το γιαούρτι, τον κομμένο μαϊντανό, λίγο αλάτι και το πιπέρι.

Ετοιμάζουμε τις τρομπέτες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.

Ανακατεύουμε το μίγμα με τις τρομπέτες και σερβίρουμε.

Γαρνίρουμε με τριμμένο κόκκινο πιπέρι.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Χρυσή σπαγγετίνη με αρνάκι

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ελέγχουμε συχνά την πίεση των ελαστικών για μείωση κατανάλωσης ως 5%.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.