Αρχική Σελίδα :
FAQs

10. Ποια η διαφορά μεταξύ συμβατικών ζυμαρικών και ζυμαρικών βιολογικής γεωργίας; / Γιατί να προτιμήσω βιολογικά προϊόντα;

Ζυμαρικά βιολογικής γεωργίας είναι τα ζυμαρικά που έχουν παραχθεί από  σιμιγδάλι σκληρού σιταριού βιολογικής γεωργίας.

Με τον όρο "βιολογικά" χαρακτηρίζονται τα προϊόντα εκείνα που παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων ή άλλων ορμονών. Ένα προϊόν για να είναι βιολογικό πρέπει να πληροί πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις, τόσο στο στάδιο της παραγωγής και καλλιέργειας, όσο και στο στάδιο της μεταποίησης και τυποποίησης. Ο συνεχής έλεγχος αυτών των σταδίων αποτελεί άλλωστε και το βασικό λόγο για την αυξημένη διατροφική ασφάλεια που προσφέρει το τελικό προϊόν που καταλήγει στο τραπέζι μας.

Τα βιολογικά προϊόντα πρέπει να φέρουν στη συσκευασία τους το ειδικό σήμα πιστοποίησης του οργανισμού που τα έχει ελέγξει σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, καθώς και τον ειδικό αριθμό πιστοποίησης.

Η βιομηχανία ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ" διαθέτει την πληρέστερη κατηγορία βιολογικών ζυμαρικών που παράγονται στην Ελλάδα πιστοποιημένα από την "ΔHΩ". Περισσότερα...

Επιστροφή στα FAQs

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Αγοράζουμε οικολογικά-υβριδικά- αυτοκίνητα. Η οικονομία από τη βενζίνη σύντομα θα κάνει μερική απόσβεση των χρημάτων μας.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.