Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Απολαυστικά :
Λαζανάκι με φιλέτο ψαριού

Υλικά:

500γρ. Λαζανάκι 'ΗΛΙΟΣ'
200γρ. φιλέτο ψαριού
2 πράσα (μόνο το άσπρο μέρος τους κομμένα σε ροδέλες)
125ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο φινόκιο
1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
1 καρότο τριμμένο
½ ποτηράκι Σιμιγδάλι ψιλό ‘ΗΛΙΟΣ’
το χυμό ενός λεμονιού
αλάτι

Σε μια απορροφητική πετσέτα βάζουμε να στεγνώσει το φιλέτο κομμένο σε κύβους.

Το πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι και το ροδίζουμε μαζί με τα πράσα στο ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το φινόκιο, το τζίντζερ, το καρότο, το αλάτι και τα μαγειρεύουμε για 30’.

Διαλύουμε το υπόλοιπο σιμιγδάλι στο χυμό του λεμονιού, το ρίχνουμε στη σάλτσα, τ’ αφήνουμε να βράσει για 2’-3’ και το διώχνουμε από τη φωτιά.

Ετοιμάζουμε το λαζανάκι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού του. Το σερβίρουμε σε μερίδες μαζί με το φιλέτο ψαριού και περιχύνουμε με την σάλτσα.

Απαραίτητος χρόνος: 40’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Χρυσή σπαγγετίνη με αρνάκι

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ποτίζουμε τις απογευματινές ή τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να μην εξατμίζεται το νερό.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.