Σε μια απορροφητική πετσέτα βάζουμε να στεγνώσει το φιλέτο κομμένο σε κύβους. Το πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι και το ροδίζουμε μαζί με τα πράσα στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το φινόκιο, το τζίντζερ, το καρότο, το αλάτι και τα μαγειρεύουμε για 30’.Διαλύουμε το υπόλοιπο σιμιγδάλι στο χυμό του λεμονιού, το ρίχνουμε στη σάλτσα, τ’ αφήνουμε να βράσει για 2’-3’ και το διώχνουμε από τη φωτιά.Ετοιμάζουμε το λαζανάκι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού του. Το σερβίρουμε σε μερίδες μαζί με το φιλέτο ψαριού και περιχύνουμε με την σάλτσα.Απαραίτητος χρόνος: 40’
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...