Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Ρουμελιώτικο Χυλοπιτάκι με αρνί

Υλικά:

500γρ. Ρουμελιώτικο Χυλοπιτάκι 'ΗΛΙΟΣ'
500γρ. κρέας αρνιού
½ ποτηράκι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κοφτό κανέλα
½ κουταλάκι κοφτό μπαχάρι
½ κουταλάκι κοφτό μοσχοκάρυδο
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
1 ποτήρι μυζήθρα τριμμένη

Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά σε ένα μπωλ. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον πελτέ ντομάτας και 8 ποτήρια ζεστό νερό. Βράζουμε για 40’.

Μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε ένα πυρέξ και τα βάζουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 2500C.

Όταν πάρει βράση, ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και σβήνουμε το φούρνο. Μετά από 10’ χωρίζουμε σε μερίδες.

Σερβίρουμε με τυρί μυζήθρα.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Σπαγέτι 6 ολικής με Καπνιστό Σολωμό & Βότκα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Σβήνουμε τον κινητήρα του αυτικινήτου αν σταματάμε πάνω από ένα λεπτό.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.