Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Γρήγορα :
Σπαγέτι με μπέικον και παρμεζάνα

500γρ. Σπαγέτι Νο 6 ‘ΗΛΙΟΣ’
½  ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
10 φέτες μπέικον
10 κομμάτια (δαχτυλάκια) τυρί παρμεζάνα
2 πιπερίτσες καυτερές
3 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο
τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Διπλώνουμε με τις φέτες του μπέικον τα κομμάτια του τυριού σε ρολάκια και τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.

Τα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο και ψιλοκόβουμε μέσα τις πιπερίτσες.

Τ’ αφήνουμε να ροδίσουν καλά και ρίχνουμε το βούτυρο διαλυμένο στο ζεστό γάλα.

Ετοιμάζουμε το σπαγέτι, το σουρώνουμε και όπως είναι ζεστό το ρίχνουμε στα ρολάκια (αφού έχουμε αφαιρέσει τις οδοντογλυφίδες).

Το σερβίρουμε ζεστό σε μερίδες πασπαλισμένες με τριμμένο τυρί παρμεζάνα.

Απαραίτητος χρόνος: 20’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μπορούμε να προσθέσουμε μία γλάστρα στο μπαλκόνι μας.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.