Διπλώνουμε με τις φέτες του μπέικον τα κομμάτια του τυριού σε ρολάκια και τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Τα σωτάρουμε στο ελαιόλαδο και ψιλοκόβουμε μέσα τις πιπερίτσες. Τ’ αφήνουμε να ροδίσουν καλά και ρίχνουμε το βούτυρο διαλυμένο στο ζεστό γάλα.Ετοιμάζουμε το σπαγέτι, το σουρώνουμε και όπως είναι ζεστό το ρίχνουμε στα ρολάκια (αφού έχουμε αφαιρέσει τις οδοντογλυφίδες). Το σερβίρουμε ζεστό σε μερίδες πασπαλισμένες με τριμμένο τυρί παρμεζάνα.Απαραίτητος χρόνος: 20’
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...