Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Απολαυστικά :
Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Υλικά:

500γρ. Ριγατόνι 'ΗΛΙΟΣ'
100γρ. αρακά
1 μεγάλο πράσο σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
150γρ. βρασμένο κοτόπουλο σε κύβους
150γρ. μίνι καρότα
4 αυγά
100γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
50γρ. βούτυρο

Ετοιμάζουμε το Ριγατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.

Βράζουμε τα μικρά καρότα και τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν.

Σωτάρουμε τις λωρίδες του πράσου και της πιπεριάς με το βούτυρο.

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα ενώνουμε με το ριγατόνι.

Προσθέτουμε τα λαχανικά, τους κύβους κοτόπουλου, την μισή ποσότητα τυριού και ανακατεύουμε.

Το βάζουμε στο φούρνο για 20’.

Σερβίρουμε με το υπόλοιπο τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ποτίζουμε τις απογευματινές ή τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να μην εξατμίζεται το νερό.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.