Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Γρήγορα :
Χυλοπίτες με τυρί πεκορίνο

500γρ. Ρουμελιώτικες Χυλοπίτες ‘Βελούχι’ ‘ΗΛΙΟΣ’
50γρ. μαργαρίνη
1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο
2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
2 φλυτζάνια τυρί πεκορίνο κομμένο σε κύβους κόκκινο πιπέρι

Ετοιμάζουμε το Βελούχι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.

Ρίχνουμε τη μαργαρίνη ανακινώντας το σκεύος να λειώσει.

Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί ανακατεύοντας ελαφρά να ενωθεί με το Βελούχι.

Ροδίζουμε στο βούτυρο το πεκορίνο.

Σερβίρουμε σε μερίδες.

Γαρνίρουμε με το ροδισμένο πεκορίνο και κόκκινο πιπέρι.

Απαραίτητος χρόνος: 15’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Σούπα ζυμαρικών με ψητές ντομάτες και τυρί ρικότα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Σβήνουμε τα φώτα κάθε φορά που βγαίνουμε από ένα δωμάτιο.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.