Ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σιμιγδάλι και τα προσθέτουμε στο ζεστό γάλα (όχι καυτό), ανακατεύοντας συνέχεια.
Όταν πάρει βράση, το κατεβάζουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε να κρυώσει. Βράζουμε το σιρόπι για 7’.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε τέσσερα κομμάτια.
Παίρνουμε ανά 2 τα κομμάτια, τα αλείφουμε με τη μαργαρίνη, βάζουμε μία κουταλιά κρέμας και διπλώνουμε σε διάφορα σχήματα.
Ψήνουμε για 45’ στους 180ο C. Ρίχνουμε κρύο το σιρόπι στα ζεστά ‘Ρολλάκια’ και πασπαλίζουμε με κανέλλα.