Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
Σάμαλι Νηστίσιμο

Συστατικά:

250γρ. σιμιγδάλι ψιλό
170γρ. σιμιγδάλι χοντρό
350γρ. ζάχαρη
230ml. χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού  μαστίχα Χίου

Για το σιρόπι:

350ml. νερό
570γρ. ζάχαρη

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπωλ και τα αφήνετε να «ξεκουραστούν» για 3 ώρες.

Βάζετε το μείγμα σε ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για περίπου 1 ώρα.

Όταν το βγάλετε από το φούρνο, το αφήνετε για λίγο να κρυώσει και το σιροπιάζετε.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Λαζανάκι με φιλέτο ψαριού

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Κλείνουμε από τον διακόπτη τις ηλεκτρικές συσκευές, εφόσον δεν τις χρησιμοποιούμε ( π.χ. τηλεόραση, laptop, στερεοφωνικό/ράδιο).


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.