Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Γεμιστές πιπεριές με CousCous από κόκκινη φακή, φέτα, ελιές και λιαστή ντομάτα

ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες):

  • 240 γρ. CousCous ΗΛΙΟΣ από κόκκινη φακή
  • 300 ml νερό
  • 4 μεγάλες κόκκινες πιπεριές (φλάσκες)
  • 100 γρ. πράσινες ελιές, ψιλοκομμένες
  • 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 100 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Πλένουμε καλά τις πιπεριές, τις κόβουμε στη μέση και βγάζουμε τους σπόρους. Καλύπτουμε το ταψί του φούρνου με μία λαδόκολλα και τοποθετούμε τις πιπεριές. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε το CousCous σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο. Προσθέτουμε τις ελιές, τις ντομάτες, τη φέτα, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι στο CousCous και ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός πηρουνιού. Γεμίζουμε τις πιπεριές. Ραντίζουμε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο για άλλα 15 λεπτά περίπου.

Ηλιομαγειρέματα...

Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Κλείνουμε τη βρύση για όσο χρόνο βουρτσίζουμε τα δόντια μας.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.