Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Αλμυρό κέικ

ΥΛΙΚΑ:

  • 280 γρ. αλεύρι white mix
  • 15 γρ. baking powder
  • 3 αυγά
  • 150 γρ, τριμμένο κασέρι
  • 250 γρ. τριμμένο regato
  • 160 γρ. σπορέλαιο
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα κομμένη κομματάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • λίγο βούτυρο για τη φόρμα


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, και το σπορέλαιο και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα βάζουμε τα τριμμένα τυριά, τις πιπεριές και τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε καλά.

Βουτυρώνουμε τη φόρμα και τοποθετούμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50'- 60' λεπτά στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει καλά.

Ηλιομαγειρέματα...

Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
«Ναι» στην ανακύκλωση.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.