Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παιδικά :
Δεινοσαυράκια με φέτα και ψητές πιπεριές

ΥΛΙΚΑ (4-6 μερίδες):


  • 500 γρ δεινοσαυράκια ΗΛΙΟΣ
  • 200 γρ φέτα σκληρή τριμμένη
  • 200 γρ ολόκληρες ψητές κόκκινες πιπεριές
  • 100 γρ ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες
  • 100 ml Ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομένο σχοινόπρασσο
  • Αλάτι και πιπέρι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βράζουμε τα δεινοσαυράκια σε άφθονα αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία .Σουρώνουμε και κρυώνουμε τα δεινοσαυράκια με τρεχούμενο κρύο νερό. Συγχρόνως πολτοποιούμε τις ολόκληρες πιπεριές μαζί με το ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε τον πουρέ της πιπεριάς σε κατσαρόλα προσθέτουμε τα σουρωμένα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με την τριμμένη φέτα και το σχοινόπρασσο.

Ηλιομαγειρέματα...

Χρυσή σπαγγετίνη με αρνάκι

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μέχρι να έρθει το ζεστό νερό στη βρύση, συλλέγουμε το κρύο και το χρησιμοποιούμε για πότισμα.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.