Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
Αχυβαδάκι με σουπιές

  • 500γρ. Αχυβαδάκι ‘ΗΛΙΟΣ’
  • 1000γρ. σουπιές
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 80ml ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια ντομάτα πολτοποιημένη
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1000ml νερό
  • αλάτι, κόκκινο πιπέρι

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο έως ότου να μαραθεί, προσθέτουμε λίγο νερό και τις σουπιές σε κομματάκια και αφήνουμε να βράσουν 25’ καλά σκεπασμένες. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμη 30’. Αραιώνουμε το ζωμό τους με το νερό, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και όταν πάρει βράση ρίχνουμε το αχυβαδάκι. Σε 10’ σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε πάνω το φαγητό σκεπασμένο να απορροφήσει το υπόλοιπο του νερού του.

Απαραίτητος χρόνος: 90’

Ηλιομαγειρέματα...

Σπαγέτι 6 ολικής με Καπνιστό Σολωμό & Βότκα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Προτιμάμε τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.