Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
‘Χρυσή Σπαγετίνη’ με σάλτσα λαχανικών & μυρωδικών

 

  • 500γρ. Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ
  • 500γρ. τριμμένη ντομάτα
  • 3 κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί άσπρο
  • 1 καρότο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 μικρό ματσάκι σέλινο, μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι

 

Σωτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα σιγοβράζουμε για 20’. Ρίχνουμε την ντομάτα, τα λειώνουμε και τα ξαναβράζουμε μέχρι να γίνουν πηχτή σάλτσα.
Βράζουμε τη Χρυσή Σπαγετίνη σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
Σερβίρουμε σε μερίδες τα ζυμαρικά και περιχύνουμε κάθε μερίδα με τη σάλτσα.

Απαραίτητος χρόνος: 45’

Ηλιομαγειρέματα...

Φιδές με ζαμπόν και αρακά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μπορούμε να προσθέσουμε μία γλάστρα στο μπαλκόνι μας.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.