Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία :
Παιδί

ΖΥΜΑΡΙΚΑ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Τα ζυμαρικά συνιστώνται ως βασική τροφή για όλες τις ηλικίες, επειδή περιέχουν λίγες θερμίδες, όταν το 50% της καθημερινής ολικής προσλαμβανόμενης ενέργειας των ενηλίκων πρέπει να προέρχεται από υδατάνθρακες. Γνωρίζοντας ακόμη πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά, το φαγητό τους να είναι πάνω απ’ όλα γευστικό και ελκυστικό στην εμφάνιση, έχουμε δημιουργήσει ζυμαρικά με πρωτότυπα σχήματα που θα κάνουν το φαγητό απολαυστικό παιχνίδι. 

Ποιο παιδί,  και όχι μόνο,  μπορεί να αντισταθεί σε μια μακαρονάδα; Ακόμα και ένα υπέρβαρο παιδί μπορεί να βοηθηθεί, στην προσπάθεια ελέγχου του βάρους του τρώγοντας ένα πιάτο μακαρόνια με μια απλή σάλτσα ντομάτας.

Τα ζυμαρικά βρίσκονται στη βάση μιας υγιεινής διατροφής για το παιδί. Η εξαιρετική ενεργειακή τους προσφορά, η χαμηλή τους περιεκτικότητα σε λίπος και νάτριο, η μη προσθήκη ζάχαρης και αλατιού, οι ψηλές ποσότητες πρωτεϊνών -περιέχουν παραπάνω πρωτεΐνες από το ρύζι και την πατάτα- και το γεγονός ότι είναι πηγή διαιτητικών ινών, υδατανθράκων και βιταμινών, συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή για κάθε παιδί. Αν σ’ αυτά προσθέσουμε και το ελκυστικό σχήμα τους που αμέσως μπορεί να αγαπηθεί από τα παιδιά τότε έχουμε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα που  ξεκουράζει τη μητέρα και την απαλλάσσει από τον καθημερινό εφιάλτη του τι να μαγειρέψει, ώστε να φάει το παιδί.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’ προσφέρει πολλά προϊόντα που έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά, όπως ρακέτες, μαργαρίτες, τρομπέτες, γράμματα & αριθμούς, σταφύλια, αστράκι και τριβέλι με ντομάτα & σπανάκι.

Η νέα σειρά Βιολογικών Ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’ περιλαμβάνει τα γραμματάκια και τους αριθμούς, που ξετρελαίνουν τους μικρούς μας φίλους.

Ηλιομαγειρέματα...

Λαζανάκι με φιλέτο ψαριού

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μειώνουμε τις μετακινήσεις με το Ι.Χ. χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Μ.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.