Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Χυλοπιτάκι με λουκάνικα

Υλικά:

500γρ. Ρουμελιώτικο Χυλοπιτάκι ‘ΗΛΙΟΣ’
100γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους
100γρ. λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
½ ποτηράκι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ποτηράκι κόκκινο κρασί
2 φλυτζάνια ντομάτα ψιλοκομμένη
1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο
αλάτι
πάπρικα

Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας και τα λουκάνικα. Σβήνουμε με κρασί.

Ρίχνουμε την ντομάτα, το αλάτι και την πάπρικα. Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45’.

Προσθέτουμε 6 ποτήρια νερό. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε το χυλοπιτάκι. Ανακατεύουμε ελαφρά δυο τρεις φορές.

Μετά 8’ σβήνουμε τη φωτιά. Σερβίρουμε σε μερίδες με το τριμμένο τυρί.

Απαραίτητος χρόνος: 60’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Σούπα ζυμαρικών με ψητές ντομάτες και τυρί ρικότα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ψάχνουμε για τις συσκευές που φέρουν το σήμα EnergyStar.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.