Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι ΗΛΙΟΣ με κρέμα αβοκάντο και λιαστές ντομάτες

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 500 γρ. Τορτελόνι με σπανάκι & ρικότα χωρίς γλουτένη ΗΛΙΟΣ
  • 10 λιαστές ντομάτες στραγγισμένες από το λάδι τους
  • 2 ώριμα αβοκάντο (περίπου 500 γρ.)
  • 2 πιπερίτσες τσίλι, ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, ωμά
  • 50 ml ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • Φλούδα από 1 ακέρωτο λεμόνι + λίγο ξύσμα για το σερβίρισμα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα δύο αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι τους και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα τους.

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα αβοκάντο, τα αμύγδαλα, τη φλούδα από το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Πολτοποιούμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή κρέμα.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι ΗΛΙΟΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.

Μοιράζουμε την κρέμα αβοκάντο στα πιάτα και από πάνω τα τορτελίνι με ρικότα και σπανάκι ΗΛΙΟΣ. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, τις ψιλοκομμένες πιπερίτσες τσίλι και το ξύσμα λεμονιού. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία αυτόματης αποσύνδεσης του υπολογιστή, όταν αυτός μένει αδρανής.


Kiddo

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.