Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Τορτελίνι με προσούτο χωρίς γλουτένη ΗΛΙΟΣ Πριμαβέρα

Υλικά (για 2 άτομα):

  • 250γρ. - Τορτελίνι με προσούτο χωρίς γλουτένη ΗΛΙΟΣ
  • 150 γρ. αρακά κατεψυγμένο
  • 2 καρότα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φρέσκο θυμάρι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά (καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμύδι) και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια, περίπου στο μέγεθος του αρακά, ώστε να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος.

Βράζουμε τα τορτελίνι με προσούτο χωρίς γλουτένη ΗΛΙΟΣ σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Τοποθετούμε ένα βαθύ γουόκ ή τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά και τον αρακά, αλατίζουμε και σοτάρουμε για 12’ – 15’ λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα τα τορτελίνι με προσούτο και τα μεταφέρουμε απευθείας στο γουόκ ή το βαθύ μας τηγάνι (προσθέτουμε και λίγο από το νερό του βρασμού), δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακινούμε δυνατά για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως.

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ανακυκλώνουμε το χαρτί, τις συσκευασίες και τις ηλεκτρικές συσκευές.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.