Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Ταλιατέλες χωρίς γλουτένη με τσαλαφούτι και μάραθο

Υλικά:

  • 250 γρ ταλιατέλες ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη
  • μία μαραθόριζα κομμένη σε καρεδάκια
  • 4 κλαδάκια ψιλοκομμένο μάραθο
  • 12 baby ντοματίνια
  • 4 σύκα αποξηραμένα κομμένα στα 4
  • 3κ.σ.τσαλαφούτη
  • 2κ.σ.βούτυρο αγελαδινό
  • 1κ.σ.ελαιόλαδο
  • μία πρέζα αλάτι
  • φρεσκοτριμμένη πιπέρι
  • φύλλα βασιλικού για στόλισμα

Διαδικασία:

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το λάδι .Προσθέτουμε τη μαραθόριζα και τη σωτάρουμε για 6-7 λεπτά. Ρίχνουμε τα ντοματίνια και το μάραθο ,το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό. Τα αφήνουμε 15 λεπτά να μαγειρευτούν και προσθέτουμε τις ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ και τα σύκα προς το τέλος του μαγειρέματος μαζί και το τσαλαφούτι . Τις αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας , ανακατεύοντας με προσοχή και σερβίρουμε στολίζοντας με φύλλα βασιλικού.

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Χρησημοποιούμε το ποδήλατό μας -αν διαθέτουμε - αντί για το αυτοκίνητο.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.