Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Ταλιατέλες χωρίς γλουτένη με τσαλαφούτι και μάραθο

Υλικά:

  • 250 γρ ταλιατέλες ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη
  • μία μαραθόριζα κομμένη σε καρεδάκια
  • 4 κλαδάκια ψιλοκομμένο μάραθο
  • 12 baby ντοματίνια
  • 4 σύκα αποξηραμένα κομμένα στα 4
  • 3κ.σ.τσαλαφούτη
  • 2κ.σ.βούτυρο αγελαδινό
  • 1κ.σ.ελαιόλαδο
  • μία πρέζα αλάτι
  • φρεσκοτριμμένη πιπέρι
  • φύλλα βασιλικού για στόλισμα

Διαδικασία:

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το λάδι .Προσθέτουμε τη μαραθόριζα και τη σωτάρουμε για 6-7 λεπτά. Ρίχνουμε τα ντοματίνια και το μάραθο ,το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό. Τα αφήνουμε 15 λεπτά να μαγειρευτούν και προσθέτουμε τις ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ και τα σύκα προς το τέλος του μαγειρέματος μαζί και το τσαλαφούτι . Τις αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας , ανακατεύοντας με προσοχή και σερβίρουμε στολίζοντας με φύλλα βασιλικού.

Ηλιομαγειρέματα...

Χρυσή σπαγγετίνη με αρνάκι

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μπορούμε να προσθέσουμε μία γλάστρα στο μπαλκόνι μας.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.