Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
CousCous από καλαμπόκι και ρύζι με σουβλάκια από κοτόπουλο

ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες):

  • 240 γρ. CousCous ΗΛΙΟΣ από καλαμπόκι και ρύζι
  • 300 ml ζωμός κοτόπουλου
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Για τα σουβλάκια:

  • 8 σουβλάκια κοτόπουλο
  • ¼ κ.γλ. αλάτι
  • ¼ κ.γλ. πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. μέλι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Σε ένα βαθύ μπωλ, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη μουστάρδα και το μέλι. Μαρινάρουμε τα σουβλάκια και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για περίπου 30-40 λεπτά. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε το κους κους. Βάζουμε το κους κους σε ένα μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε το ζεστό ζωμό κοτόπουλου πάνω από το κους κους, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τα σουβλάκια και μια φέτα λεμονιού.

Ηλιομαγειρέματα...

Πέννες ριγέ με ψητά λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μέχρι να έρθει το ζεστό νερό στη βρύση, συλλέγουμε το κρύο και το χρησιμοποιούμε για πότισμα.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.