Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
CousCous από φαγόπυρο με σπαράγγια, πέστο και κατσικίσιο τυρί

ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες):

  • 200 γρ. CousCous ΗΛΙΟΣ από φαγόπυρο
  • 240 ml νερό
  • 20 πράσινα σπαράγγια
  • 1 κόκκινη πιπεριά, σε κύβους
  • 75 γρ. πέστο
  • 120 γρ. λευκό κατσικίσιο τυρί, θρυματισμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ.σ. κουκουνάρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Ζεσταίνουμε 300 ml νερό και πριν πάρει βράση, το βγάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε το CousCous σε ένα μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε το ζεστό νερό πάνω από το CousCous και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε το μπωλ με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε για 5 λεπτά. Σε λίγο ελαιόλαδο, σωτάρουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα σπαράγγια ολόκληρα, ψήνουμε για 4-5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα κυβάκια πιπεριάς και το πέστο στο CousCous και ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός πηρουνιού. Σερβίρουμε με τα σπαράγγια και τη θρυμματισμένη φέτα από πάνω.

Ηλιομαγειρέματα...

Πέννες ριγέ με ψητά λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ελέγχουμε συχνά την πίεση των ελαστικών για μείωση κατανάλωσης ως 5%.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.