Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
CousCous από φαγόπυρο με καπνιστό σολωμό

Για 4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ:


  • 120 γρ. CousCous ΗΛΙΟΣ από φαγόπυρο
  • 150 ml νερό
  • 100 γρ. Καπνιστός σολωμός
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Αλάτι
  • Χυμός ½ λεμονιού
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Λίγος μαϊντανός (για το γαρνίρισμα) 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βάζουμε το CousCous σε ένα μεγάλο μπωλ. Ζεσταίνουμε το νερό και πριν πάρει βράση, το ρίχνουμε πάνω από το CousCous. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε το μπωλ με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε για 5 λεπτά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το προσθέτουμε στο CousCous μαζί με το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε. Κόβουμε το σολωμό σε φέτες και σερβίρουμε μαζί με το CousCous. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.

Ηλιομαγειρέματα...

Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Σβήνουμε τον κινητήρα του αυτικινήτου αν σταματάμε πάνω από ένα λεπτό.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.