Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Μους σοκολάτας από γάλα καρύδας, με φράουλες και μπισκότα αμυγδάλου

ΥΛΙΚΑ:

  • Μπισκότα αμυγδάλου Semper
  • 170 γρ κουβερτούρα
  • ¾ φλιτζανιού γάλα καρύδας
  • 2 φράουλες
  • 1 σφυνάκι λικέρ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα καρύδας, προσθέτουμε το λικέρ και όταν λιώσουν τα υλικά, μοιράζουμε σε ποτήρια και τοποθετούμε για μία ώρα στο ψυγείο. Ντεκοράρουμε με φράουλες και σπασμένο μπισκότο αμυγδάλου Semper.

Ηλιομαγειρέματα...

Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ποτίζουμε τις απογευματινές ή τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να μην εξατμίζεται το νερό.


Kiddo

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.