Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Μους σοκολάτας από γάλα καρύδας, με φράουλες και μπισκότα αμυγδάλου

ΥΛΙΚΑ:

  • Μπισκότα αμυγδάλου Semper
  • 170 γρ κουβερτούρα
  • ¾ φλιτζανιού γάλα καρύδας
  • 2 φράουλες
  • 1 σφυνάκι λικέρ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα καρύδας, προσθέτουμε το λικέρ και όταν λιώσουν τα υλικά, μοιράζουμε σε ποτήρια και τοποθετούμε για μία ώρα στο ψυγείο. Ντεκοράρουμε με φράουλες και σπασμένο μπισκότο αμυγδάλου Semper.

Ηλιομαγειρέματα...

Ντομάτες γεμιστές με κουσκουσέ,ρίγανη και φέτα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Επιβραβεύουμε εταιρίες με καλές περιβαλλοντικές πρακτικές.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.