Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Ελεύθερα γλουτένης :
Μους σοκολάτας από γάλα καρύδας, με φράουλες και μπισκότα αμυγδάλου

ΥΛΙΚΑ:

  • Μπισκότα αμυγδάλου Semper
  • 170 γρ κουβερτούρα
  • ¾ φλιτζανιού γάλα καρύδας
  • 2 φράουλες
  • 1 σφυνάκι λικέρ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα καρύδας, προσθέτουμε το λικέρ και όταν λιώσουν τα υλικά, μοιράζουμε σε ποτήρια και τοποθετούμε για μία ώρα στο ψυγείο. Ντεκοράρουμε με φράουλες και σπασμένο μπισκότο αμυγδάλου Semper.

Ηλιομαγειρέματα...

Τρομπέτες με καρύδι,μαϊντανό και γκοργκοντζόλα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ο καθαρισμός των φίλτρων σε ιονιστές και air conditions, μειώνει την κατανάλωση ρεύματος.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.