Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Τραχανάς ΗΛΙΟΣ με φέτα και πάπρικα

ΥΛΙΚΑ (6 μερίδες):


  • 250 γρ. τραχανά ΗΛΙΟΣ
  • 2 lt νερό ή ζωμό από κοτόπουλο
  • 200 γρ. φέτα
  • 250 γρ. γάλα
  • 25 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
  • αλάτι, πιπέρι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε το νερό, το βούτυρο, το αλατοπίπερο και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα για περίπου 8 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το γάλα και την πάπρικα, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε άλλα 5 λεπτά, μέχρι να χυλώσει ο τραχανάς.

Κόβουμε τη φέτα σε φέτα κύβους. Σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή με τη φέτα και λίγη πάπρικα στο κέντρο.

Ηλιομαγειρέματα...

Σπαγέτι 6 ολικής με Καπνιστό Σολωμό & Βότκα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Αντικαθιστάμε τις κεντρικές λάμπες με λάμπες φθορίου που φέρουν το σήμα EnergyStar.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.