Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Βιολογικά :
Κους κους από φαγόπυρο με καπνιστό σολωμό

Για 4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ:


  • 120 γρ. κους κους ΗΛΙΟΣ από φαγόπυρο
  • 150 ml νερό
  • 100 γρ. Καπνιστός σολωμός
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Αλάτι
  • Χυμός ½ λεμονιού
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Λίγος μαϊντανός (για το γαρνίρισμα) 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βάζουμε το κους κους σε ένα μεγάλο μπωλ. Ζεσταίνουμε το νερό και πριν πάρει βράση, το ρίχνουμε πάνω από το κους κους. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε το μπωλ με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε για 5 λεπτά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το προσθέτουμε στο κους κους μαζί με το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε. Κόβουμε το σολωμό σε φέτες και σερβίρουμε μαζί με το κους κους. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό.

Ηλιομαγειρέματα...

Ντομάτες γεμιστές με κουσκουσέ,ρίγανη και φέτα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μειώνουμε τις μετακινήσεις με το Ι.Χ. χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Μ.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.