Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Απολαυστικά :
Λαζανάκι bio με αυγοτάραχο

ΥΛΙΚΑ:


  • 500 γρ λαζανάκι bio ΗΛΙΟΣ
  • ξύσμα 2 λεμονιών
  • χυμός 2 λεμονιών
  • ½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 25 γρ τριμμένο αυγοτάραχο τρικαλινός
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 20 γρ βούτυρο αγελάδος
  • αλάτι
  • πιπέρι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε 5 λίτρα αλατισμένο νερό κατά 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε, κρατάμε κατά μέρος 1 φλιτζάνι από το νερό τους και το διατηρούμε ζεστό. Σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ζεσταίνουμε απαλά το ξύσμα λεμονιού. Αυτό θα αρωματίσει το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε το βούτυρο, το νερό που έχουμε φυλάξει, τα ζυμαρικά και το μισό αυγοτάραχο. Ανακατεύουμε ζωηρά. Μόλις τα ζυμαρικά απορροφήσουν την σάλτσα πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο αυγοτάραχο.

Ηλιομαγειρέματα...

Φιδές με ζαμπόν και αρακά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Πλένουμε τα ρούχα μας στο πλυντήριο στους 30ο.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.