Τηγανίτες με σιμιγδάλι χονδρό ΗΛΙΟΣ
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το σιμιγδάλι, τα αυγά, το νερό, το μέλι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Ο χυλός θα είναι αρκετά υγρός. Μην φοβηθείτε γιατί το σιμιγδάλι σκληραίνει καθώς ψήνεται. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι σε υψηλή φωτιά. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνετε το χυλό και ρίχνετε λίγη ζύμη στο τηγάνι. Με μια ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα αναποδογυρίζετε την τηγανίτα μέχρι να ροδίσει.
Tip: Μπορείτε να συνοδεύσετε τις τηγανίτες με φρέσκα φρούτα, άχνη ζάχαρη ή σοκολάτα.