Αρχική Σελίδα : Sitemap :
Τηγανίτες με σιμιγδάλι χονδρό ΗΛΙΟΣ

Υλικά:

130 γρ. σιμιγδάλι χονδρό ΗΛΙΟΣ
200 ml νερό
2 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
λάδι της αρεσκείας σας για το τηγάνι
κανέλα Κεϋλάνης (προαιρετικά)

Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το σιμιγδάλι, τα αυγά, το νερό, το μέλι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Ο χυλός θα είναι αρκετά υγρός. Μην φοβηθείτε γιατί το σιμιγδάλι σκληραίνει καθώς ψήνεται. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι σε υψηλή φωτιά. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνετε το χυλό και ρίχνετε λίγη ζύμη στο τηγάνι. Με μια ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα αναποδογυρίζετε την τηγανίτα μέχρι να ροδίσει.

Tip: Μπορείτε να συνοδεύσετε τις τηγανίτες με φρέσκα φρούτα, άχνη ζάχαρη ή σοκολάτα.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Με τους φίλους και την παρέα μας, προσπαθούμε να πηγαίνουμε με ένα όχημα στον προορισμό μας.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.