Λουκουμάδες με σιμιγδάλι χονδρό ΗΛΙΟΣ
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το σιμιγδάλι, το αλεύρι, τη μαγιά και τη ζάχαρη. Προσθέτετε σιγά – σιγά το νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός. Προσθέτετε το αλάτι. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε σε μια ζεστή γωνιά για ½ ώρα περίπου μέχρι το μείγμα να φουσκώσει. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνετε καλά το λάδι. Πλάθετε τους λουκουμάδες στρογγυλούς με το χέρι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού κάνετε μια τρύπα στη μέση. Ρίχνετε τους λουκουμάδες στο τηγάνι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρετε με μέλι, κανέλα, καρύδια ή σοκολάτα.