Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
Αχυβάδες με μύδια

500γρ. Αχυβάδες ‘ΗΛΙΟΣ’
115ml  άσπρο κρασί
15γρ.   βούτυρο φρέσκο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο μαϊντανό
πιπέρι, αλάτι
400γρ. μύδια κονσέρβας ή φρέσκα νεροβρασμένα
125ml  ζωμό μυδιών
75γρ. μαργαρίνη
30γρ. αλεύρι


Σωτάρουμε το σκόρδο με το φρέσκο βούτυρο, ρίχνουμε το μαϊντανό, το πιπέρι, το αλάτι και το κρασί.

Προσθέτουμε τα μύδια μαζί με το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5.

Εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με το αλεύρι και τα προσθέτουμε στα μύδια βάζοντάς το να βράσει για 3’ ακόμη.

Ετοιμάζουμε τις αχυβάδες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού τους.

Σερβίρουμε σε μερίδες τις αχυβάδες και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα μυδιών.

Απαραίτητος χρόνος: 30’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Πέννες ριγέ με ψητά λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μέχρι να έρθει το ζεστό νερό στη βρύση, συλλέγουμε το κρύο και το χρησιμοποιούμε για πότισμα.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.