Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Γρήγορα :
Τριβέλι ολικής αλέσεως με σελινόριζα

500γρ. Τριβέλι ολικής αλέσεως ‘ΗΛΙΟΣ’
500γρ. βρασμένο κρέας κοτόπουλου κρύο
1 σελινόριζα
5-6 φύλλα μαρουλιού
200γρ. τυρί έμενταλ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Ετοιμάζουμε το τριβέλι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Μέσα σε μία σαλατιέρα κόβουμε σε λεπτές φέτες τη σελινόριζα, σε κύβους το τυρί και το κρέας κοτόπουλου, ψιλοκόβουμε το μαρούλι και ρίχνουμε το τριβέλι.

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.

Χτυπάμε τη μαγιονέζα, το κέτσαπ και το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το μίγμα.

Απαραίτητος χρόνος: 20’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Ριγατόνι με πολύχρωμα λαχανικά και κοτόπουλο

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ποτίζουμε τις απογευματινές ή τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να μην εξατμίζεται το νερό.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.