Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Τραχανάς ΗΛΙΟΣ με φέτα και πάπρικα

ΥΛΙΚΑ (6 μερίδες):


  • 250 γρ. τραχανά ΗΛΙΟΣ
  • 2 lt νερό ή ζωμό από κοτόπουλο
  • 200 γρ. φέτα
  • 250 γρ. γάλα
  • 25 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
  • αλάτι, πιπέρι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε το νερό, το βούτυρο, το αλατοπίπερο και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα για περίπου 8 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το γάλα και την πάπρικα, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε άλλα 5 λεπτά, μέχρι να χυλώσει ο τραχανάς.

Κόβουμε τη φέτα σε φέτα κύβους. Σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή με τη φέτα και λίγη πάπρικα στο κέντρο.

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ποτίζουμε τις απογευματινές ή τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να μην εξατμίζεται το νερό.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.