Κρέμα
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το γάλα μαζί με το ξυλάκι κανέλας. Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά. Βγάζετε την κανέλα.
Βράζετε το γάλα με τη ζάχαρη και το αλάτι, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε σιγά σιγά το σιμιγδάλι. Σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά για πέντε περίπου λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια για να μην σβολιάσει το μείγμα.
Βάζετε το μείγμα σε μπολάκια. Πασπαλίζετε με λίγη κανέλα, αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.
Εάν βάλετε τα μπολάκια στο ψυγείο για δύο περίπου ώρες, η κρέμα θα γίνει συμπαγής και μπορείτε να την ξεφορμάρετε.
Tip: Μπορείτε να σερβίρετε με το αγαπημένο σας σιρόπι ή να προσθέσετε σταφίδες και άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.