Γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα
Χτυπάτε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τους κρόκους, το ξύσμα λεμονιού, το αλεύρι και το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε πολύ καλά.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγετε ζύμη πάχους 1εκ. περίπου.
Με ένα ποτήρι, κόβετε κύκλους διαμέτρου 6 εκ. , τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 15-20 λεπτά.
Ενώνετε 2 μπισκότα γεμίζοντας με πραλίνα σοκολάτας.
Tip: Μπορείτε να γεμίσετε τα μπισκότα και με την αγαπημένη σας μαρμελάδα.