Σπιτική πίτσα με σιμιγδάλι
Ανακατεύετε το αλεύρι, το σιμιγδάλι και το αλάτι. Σιγά – σιγά προσθέτετε το ελαιόλαδο. Διαλύετε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και τη βάζετε στη ζύμη. Ζυμώνετε μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιογενής. Τυλίγετε σε μια καθαρή πετσέτα και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά περίπου.
Ανοίγετε τη ζύμη με τη βοήθεια ενός πλάστη σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια. Τη βάζετε σε ένα ταψί.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα, ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί και τα απλώνετε πάνω στη ζύμη. Βάζετε επάνω τα υλικά της αρεσκείας σας.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για περίπου 30 λεπτά.