Πασπαλίζουμε με αλεύρι τις μερίδες του κοτόπουλου. Τις ροδίζουμε στο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλλα, γαρύφαλλο, το χυμό ντομάτας, τον πελτέ ντομάτας και βράζουμε για 45’. Αφαιρούμε το κοτόπουλο με μια κουτάλα από την σάλτσα του και το διατηρούμε ζεστό. Προσθέτουμε 6 ποτήρια νερό. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το Βελούχι. Μετά 9’ σβήνουμε τη φωτιά. Σερβίρουμε το Βελούχι με μερίδες κοτόπουλου και περιχύνουμε με τη σάλτσα του.Απαραίτητος χρόνος: 60’
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...