Αρχική Σελίδα : Sitemap :
Λουκουμάδες με σιμιγδάλι χονδρό ΗΛΙΟΣ

Υλικά:

255 γρ. χονδρό σιμιγδάλι ΗΛΙΟΣ
190 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200 ml. χλιαρό νερό
15 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
λάδι της επιλογής σας για το τηγάνι

Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το σιμιγδάλι, το αλεύρι, τη μαγιά και τη ζάχαρη. Προσθέτετε σιγά – σιγά το νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός. Προσθέτετε το αλάτι. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε σε μια ζεστή γωνιά για ½ ώρα περίπου μέχρι το μείγμα να φουσκώσει. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνετε καλά το λάδι. Πλάθετε τους λουκουμάδες στρογγυλούς με το χέρι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού κάνετε μια τρύπα στη μέση. Ρίχνετε τους λουκουμάδες στο τηγάνι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.

Σερβίρετε με μέλι, κανέλα, καρύδια ή σοκολάτα.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Τρομπέτες με καρύδι,μαϊντανό και γκοργκοντζόλα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Περιορίζουμε το πλαστικό.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.