Homepage : Products : Gluten free :
Molino di Ferro

ΠΟΛΕΝΤΑ ‘LE VENEZIANE’
Η αληθινή πολέντα στιγμής: Έτοιμη σε λίγα μόνο λεπτά!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ‘LE VENEZIANE’
Τα ζυμαρικά Le Veneziane της Molino di Ferro είναι χωρίς γλουτένη, καθώς προέρχονται από 100% καλαμποκάλευρο που είναι πολύ εύπεπτο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ‘LE ASOLANE’
Τα βιολογικά ζυμαρικά Le Asolane της Molino di Ferro είναι χωρίς γλουτένη, καθώς προέρχονται από 100% καλαμποκάλευρο βιολογικής γεωργίας.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ  ‘LE VENEZIANE’
Μοναδικά και ειδικά προσαρμοσμένα σε όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη: τα αφράτα μπισκότα από καλαμπόκι. Διατίθενται σε τρεις τύπους: μπισκότα με κακάο και φουντούκια, μπισκότα με γεύση καρύδας και μπισκότα με φρούτα του δάσους

Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η απουσία γλουτένης, η χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και η  απουσία χρωστικών ουσιών. Δεν περιέχουν Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς σύμφωνα με τον κανονισμό: CE 1829-1830/2003.

Τα προϊόντα Molino di Ferro εισάγονται & διανέμονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο αποκλειστικά από την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’ - ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Ζ.Τ.. Διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, κατόπιν παραγγελίας, με μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου όταν συνταγογραφούνται από τον γιατρό του ταμείου σας.

We try to share a carpool with our friends.


Print Page
E-mail this page
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Panagiotis Sp. Dakos S.A. Pasta and Food Products,
11th km Athens-Lamia National Road,
14451 Metamorfosi, Attica, Greece
ella-dika-mas Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.