Αρχική Σελίδα : Εταιρεία :
Εγκαταστάσεις

Τα γραφεία της εταιρείας, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις και οι αποθήκες είναι ιδιόκτητες και βρίσκονται στο 11ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής, σε κομβικό σημείο της Αττικής Οδού (έξοδος 8) με την Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.

Η εταιρεία επιδιώκοντας πάντοτε την άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων της και την  εύρυθμη λειτουργία της, πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις από το 1997 έως το 2008 με μεγάλο ποσοστό αυτοχρηματοδότησης, ώστε να εκσυγχρονιστεί και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Οι επενδύσεις αυτές αφορούν τις  κτιριακές υποδομές, τις γραμμές παραγωγής και συσκευασίας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα συσκευασίας σε σελοφάν και κουτί, τα μηχανήματα τροφοδοσίας α΄ υλών, σιλό αποθήκευσης α΄ υλών και ετοίμων προϊόντων και την  μηχανοργάνωση με σύστημα ERP.

Όραμά μας είναι η διαχρονική ταύτιση του ονόματός μας με προϊόντα από τα οποία οι πελάτες θα μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Για το σκοπό αυτό επιλέγουμε με αίσθημα ευθύνης τις πρώτες μας ύλες, φροντίζουμε οι συνθήκες παραγωγής, αποθήκευσης και μεταφοράς των προϊόντων να είναι σύμφωνες με την διεθνή πρακτική, επενδύουμε στην ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, ενώ παράλληλα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2018 που περιλαμβάνει τις δραστηριότητες από την παραλαβή του σιμιγδαλιού και των βοηθητικών υλών μέχρι την διακίνηση των προϊόντων που παράγουμε.

Ηλιομαγειρέματα...

Σούπα ζυμαρικών με ψητές ντομάτες και τυρί ρικότα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ανακυκλώνουμε το χαρτί, τις συσκευασίες και τις ηλεκτρικές συσκευές.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.