Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Κατσικάκι γιουβέτσι

Υλικά:

500γρ. Χρυσή Μανέστρα ‘ΗΛΙΟΣ’
1200γρ. περίπου κατσικάκι μπούτι
6 ώριμες ντομάτες
160γρ. βούτυρο
1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
6 φλυτζάνια τσαγιού νερό
Αλάτι, πιπέρι

Πλένουμε καλά το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε.

Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις λιώνουμε στο μπλέντερ.

Βάζουμε το κρέας στο ταψί, προσθέτουμε το βούτυρο και το 1/3 από τον πολτό της ντομάτας.

Ψήνουμε καλά σε μέτριο φούρνο και τότε το βγάζουμε από το ταψί και το διατηρούμε ζεστό.

Προσθέτουμε τον υπόλοιπο πολτό ντομάτας και το νερό ζεστό και αφού πάρουν βράση, ρίχνουμε τη μανέστρα, την ανακατεύουμε με πηρούνι για να μην κολλήσει, προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο και αφήνουμε να σιγοψηθεί.

Το σερβίρουμε πασπαλισμένο με τυρί τριμμένο και το κρέας χωρισμένο σε μερίδες.

Επιστροφή

Νηστίσιμα Ηλιομαγειρέματα...

Τριβέλι με γαρίδες
Η πικάντικη σάλτσα του θα σας βάλει σε πειρασμό...more
 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Επιβραβεύουμε εταιρίες με καλές περιβαλλοντικές πρακτικές.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.