Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Ρουμελιώτικο Χυλοπιτάκι με αρνί

Υλικά:

500γρ. Ρουμελιώτικο Χυλοπιτάκι 'ΗΛΙΟΣ'
500γρ. κρέας αρνιού
½ ποτηράκι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κοφτό κανέλα
½ κουταλάκι κοφτό μπαχάρι
½ κουταλάκι κοφτό μοσχοκάρυδο
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
1 ποτήρι μυζήθρα τριμμένη

Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά σε ένα μπωλ. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον πελτέ ντομάτας και 8 ποτήρια ζεστό νερό. Βράζουμε για 40’.

Μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε ένα πυρέξ και τα βάζουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 2500C.

Όταν πάρει βράση, ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και σβήνουμε το φούρνο. Μετά από 10’ χωρίζουμε σε μερίδες.

Σερβίρουμε με τυρί μυζήθρα.

Επιστροφή

Νηστίσιμα Ηλιομαγειρέματα...

Σαλάτα με κριθαράκι και μπρόκολο
Ακόμα και σαν καθημερινό υγιεινό πιάτο...more
 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Κλείνουμε τη βρύση για όσο χρόνο βουρτσίζουμε τα δόντια μας.


Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2018 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.