Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Επιδόρπια :
Ραβανί

350γρ. σιμιγδάλι χονδρό 'ΗΛΙΟΣ'
200γρ. αλεύρι 'ΗΛΙΟΣ'
250γρ. ζάχαρη
1 φλιτζάνι βούτυρο
5 αυγά
2 βανίλιες
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα του φαγητού

Σ ι ρ ό π ι:

3 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό

Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και τις βανίλιες. Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει.

Δουλεύουμε χώρια τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους προσθέτουμε στο βούτυρο. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα ρίχνουμε στο μείγμα εναλλάξ με το αλεύρι.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.

Περιχύνουμε με το σιρόπι.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Λαζανάκι με φιλέτο ψαριού

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μειώνουμε τις μετακινήσεις με το Ι.Χ. χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Μ.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.