Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
Spaghettisimo με θαλασσινά και ρόκα

500γρ. Spaghettissimo ‘ΗΛΙΟΣ’
100ml ελαιόλαδο
300γρ. καθαρισμένα καλαμάρια κομμένα σε ροδέλλες, μαζί με τα πλοκάμια
350γρ. πεσκανδρίτσα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και πολύ λεπτοκομμένες
½ κουταλάκι πάπρικα
18 ωμές γαρίδες με το κέλυφός τους
12 μύδια χωρίς το όστρακό τους
1,7 lt ζεστό ζωμό ψαριού

Για γαρνίρισμα

5 κουταλιές ψιλοκομμένη φρέσκια ρόκα

Σωτάρουμε την πεσκανδρίτσα και τα καλαμάρια για 5’.

Ανακατεύουμε το σκόρδο, τη ντομάτα, την πάπρικα, λίγο αλάτι και μαγειρεύουμε για 5’.

Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα μύδια και σιγοβράζουμε για 3-4’.

Ετοιμάζουμε το Spaghettissimo σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού κρατώντας ένα φλυτζάνι από το ζωμό.

Προσθέτουμε το ζωμό και το Spaghettissimo στα θαλασσινά και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με την ψιλοκομμένη ρόκα.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Πέννες ριγέ με ψητά λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ελέγχουμε συχνά την πίεση των ελαστικών για μείωση κατανάλωσης ως 5%.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.