Αρχική Σελίδα : Sitemap :
Γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα

Υλικά:

110 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ΗΛΙΟΣ
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΗΛΙΟΣ
130 γρ. φρέσκο βούτυρο
130 γρ. ζάχαρη
2 κρόκοι αυγών
2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμονιού


Χτυπάτε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τους κρόκους, το ξύσμα λεμονιού, το αλεύρι και το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε πολύ καλά.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγετε ζύμη πάχους 1εκ. περίπου.

Με ένα ποτήρι, κόβετε κύκλους διαμέτρου 6 εκ. , τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 15-20 λεπτά.
Ενώνετε 2 μπισκότα γεμίζοντας με πραλίνα σοκολάτας.

Tip: Μπορείτε να γεμίσετε τα μπισκότα και με την αγαπημένη σας μαρμελάδα.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μειώνουμε τις μετακινήσεις με το Ι.Χ. χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Μ.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.