Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
Αχιβαδάκι με σουπιές

  • 500γρ. Αχιβαδάκι ‘ΗΛΙΟΣ’
  • 1000γρ. σουπιές
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 80ml ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια ντομάτα πολτοποιημένη
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1000ml νερό
  • αλάτι, κόκκινο πιπέρι

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο έως ότου να μαραθεί, προσθέτουμε λίγο νερό και τις σουπιές σε κομματάκια και αφήνουμε να βράσουν 25’ καλά σκεπασμένες. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμη 30’. Αραιώνουμε το ζωμό τους με το νερό, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και όταν πάρει βράση ρίχνουμε το αχιβαδάκι. Σε 10’ σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε πάνω το φαγητό σκεπασμένο να απορροφήσει το υπόλοιπο του νερού του.

Απαραίτητος χρόνος: 90’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Πέννες ριγέ με ψητά λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Κλείνουμε τη βρύση για όσο χρόνο βουρτσίζουμε τα δόντια μας.


Ολικής

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.