Αρχική Σελίδα : Σάλτσες & Ορεκτικά SACLA :
SACLA

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ‘ΗΛΙΟΣ’ προσφέρει στους καταναλωτές τις γνήσιες ιταλικές γεύσεις SACLA: αυθεντικές ιταλικές συνταγές, φτιαγμένες με τα καλύτερα λαχανικά της Μεσογειακής γης, που δημιουργούν μια αξεπέραστη μαγειρική εμπειρία.

  • Δοκιμάστε τις έτοιμες Αυθεντικές κόκκινες σάλτσες και τις Συμπυκνωμένες σάλτσες ζυμαρικών  ‘SACLA’,  με τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας, γαρνίρετε ή συνοδέψτε το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο ή εμπλουτίστε όποιο άλλο πιάτο θέλετε. Δεν χρειάζονται βράσιμο.
  • Πειραματιστείτε με τη νέα γευστική σειρά ορεκτικών ‘Bruscettina’ με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, απλώς σερβίροντας σε ψημένο ψωμί, μπαγκέτα ή παξιμάδια. Αποτελούν την ιδανική βάση για πίτσα και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και σαν ‘ντιπ’ για κριτσίνια και τσίπς.
  • Με τις Βιολογικές σάλτσες   ‘SACLA’ και με ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ organic έχετε ένα γευστικότατο συνδυασμό  χωρίς κατάλοιπα από φυτοφάρμακα και λιπάσματα .
    Ορεκτικά  για κάθε ώρα και κάθε παρέα ή για να συνοδεύσουν τα πιάτα σας.
  • Για τους επαγγελματίες, διαθέτουμε  σάλτσα Πέστο & λιαστές ντομάτες για εγγυημένα γευστικά αποτελέσματα.

Ηλιομαγειρέματα...

Πέννες ριγέ με ψητά λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Αγοράζουμε οικολογικά-υβριδικά- αυτοκίνητα. Η οικονομία από τη βενζίνη σύντομα θα κάνει μερική απόσβεση των χρημάτων μας.



 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.