Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Γρήγορα :
Χυλοπίτες με πιπεριά Φλωρίνης

500γρ. Ρουμελιώτικες Χυλοπίτες ‘Βελούχι’ ‘ΗΛΙΟΣ’
230ml  ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδου
1 ποτηράκι σέλινο ψιλοκομμένο
4 ποτήρια ντομάτα ψιλοκομμένη
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
1 πιπερίτσα καυτερή
2 κουταλιές ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης (κονσέρβα)
3 κουταλιές σάλτσα κέτσαπ
100γρ. μαλακό τυρί άσπρο
1 κουταλιά μαργαρίνη
100γρ. ελιές πράσινες (προαιρετικά)

Σωτάρουμε τις σκελίδες σκόρδου στο ελαιόλαδο, ρίχνουμε την πράσινη πιπεριά και την καυτερή πιπερίτσα και στο τέλος την ντομάτα.

Μετά από 10’ προσθέτουμε την πιπεριά Φλωρίνης και την κέτσαπ.

Σβήνουμε τη φωτιά, αφαιρούμε τις σκελίδες σκόρδου και την καυτερή πιπερίτσα.

Ετοιμάζουμε το Βελούχι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού του.

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, στρώνουμε το Βελούχι, καλύπτουμε την επιφάνεια με το τυρί, περιχύνουμε τη σάλτσα, γαρνίρουμε τις ελιές (αφού τους αφαιρέσουμε το κουκούτσι) και ψήνουμε στο γκρίλ για 15’.

Απαραίτητος χρόνος: 45’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Λαζανάκι με φιλέτο ψαριού

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
«Ναι» στην ανακύκλωση.


Kiddo

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.